Mental Health

Depressie is vaak, (tenzij trauma deels een rol speelt) het gevolg van slechte keuzes in voeding en levensstijl. Daarnaast is ook het hebben van een levensdoel zeer belangrijk.

Wat bedoelen we met ‘het gevolg van slechte keuzes in voeding en levensstijl? Denk aan te korten aan beweging, vitaminen en mineralen uit voeding, zonlicht maar ook te kort aan slaap, water en een teveel aan stress, lichaamsgewicht en ongezonde voedingsmiddelen hebben een enorme negatieve invloed op onze gemoedstoestand รฉn onze hersenen.

Daarom is de meest essentiรซle stap van herstel het erkennen dat je verantwoordelijkheid moet gaan nemen voor je acties en actief iets aan je situatie moet gaan doen.

Anderen de schuld geven zal je zelfdestructieve gedrag bevorderen waardoor je in dezelfde spiraal blijft en in de slachtoffer rol blijft hangen.

Vraag jezelf af: is er iets dat ik nu kan doen om mijn situatie te verbeteren?
Welke stap kan ik als eerste zetten?

Niet alles hoeft tegelijk.

Aarzel niet en onderneem actie, want niemand anders zal het voor je doen.

De veranderingen in je levensstijl zullen je 100% zeker helpen met het verbeteren van je mentale gezondheid.

Daarom voelen de meeste mensen zich zo fit, gelukkig, sterk en voldaan, mentaal fit en vol zelfvertrouwen als ze bijvoorbeeld deย #BHBLIFESTYLEMOVEMENTย mee doen ๐Ÿ’ช

Als je geรฏnteresseerd bent in onze holistische aanpak om je je voedings- en leefstijlgedrag te verbeteren? Stuur ons een bericht of meld je aan voor de online coaching!

Persoonlijke voedingsschema's + coaching voor minder dan โ‚ฌ2 per dag!