Meet the member: Hetty

MEET HETTY #BHBFAMILY 

Hetty deed weinig aan sport toen ze in 2017 bij ons kwam. Naast fysiek werk was ze wel altijd bezig, maar deed ze niet echt aan sport. Totdat haar dochter ️Willemijn zo enthousiast was over de gym, dat ze haar moeder een keertje mee nam. Hetty is direct gebleven.

Hetty heeft een groot gedeelte van haar leven een pufje nodig als ze buiten adem raakt. De eerste workouts had Hetty de pufjes hard nodig, maar na een maand begon ze vooruitgang te merken.

De workouts, aangepast op niveau, gingen steeds beter. Na een aantal maanden kon ze stoppen met pufjes nemen!

Momenteel heeft Hetty zelden tot nooit meer de pufjes nodig, ongeacht hoe hard ze gaat tijdens een training.

Maar dat is niet het enige. Ondertussen heeft Hetty het afgelopen jaar ook onze voedingsschema’s gevolgd en ander aanvullend advies gevraagd. Hierdoor heeft ze een sixpack gekregen en is haar huid op haar benen enorm verbeterd.

Als klap op de vuurpijn besloot ze om de BHB Lifestylemovement mee te doen in oktober 2019. Dit heeft ze als één van de weinigen 12 weken volgehouden en helemaal afgemaakt. Zelfs op de dagen dat ze zich niet fit voelde, is ze wezen wandelen (een verplicht onderdeel) én heeft ze 2 minuten onder de koude douche gestaan.

Willemijn liet ons weten dat ze zoveel verbeteringen heeft gezien in de gezondheid van haar moeder én dat haar huid bij haar benen en billen zoveel strakker is geworden!

Keep on going Hetty You ROCK!

#WeareBHB #buildinghealthybodies

Persoonlijke voedingsschema's + coaching voor minder dan €2 per dag!