BHB SHOP = ONLINE!!

BIG NEWS –
DE ‘BHB BASICS’ COLLECTIE IS VANAF NU TE KOOP IN DE BHB SHOP!

De collectie is te vinden op www.BHBSHOP.nl en bestaat uit hoodies voor mannen én vrouwen, jogging broeken (unisex ), mannen T- shirts en vrouwen hempjes.

Er is de afgelope periode een enorme vraag geweest naar BHB kleding, maar daar wilde we echt even de tijd voor nemen. Nu is het dan eindelijk gelukt: de eerste Basics lijn staat online!!

Zoals de naam het zelf ook al zegt, dit is een basis lijn. De kleding is in één of twee kleuren verkrijgbaar en het design is klein maar gedetailleerd.

Leuk weetje: De stof van de de Zip Hoodies en de Crop Hoodies is van de binnenkant super zacht (fleece). Deze (Crop) hoodie is dé favoriet van Giacolina en de atleten, die deze hoodies afgelopen periode al hebben mogen testen.

BHB atleten Bauer & de Boer

BHB COMFY LEGGINS

Deze leggings vallen niet binnen de BHB Basics lijn, maar dat mag de pret niet drukken. De leggings zitten heerlijk!

Niet alleen wordt er in deze leggings getraind, maar de leggings worden ook ‘gewoon’ gedragen.

Vraag je je af ‘Waarom?’

Omdat ze zo lekker zitten. Ik woon er bijna in haha!

– Monica


Komende weken volgen een aantal extra kleuren zoals voor de voor de hoodies en de T- shirts. Houd onze Instagram en Facebook  pagina in de gaten.

Laat ons weten wat je van de shop en de collectie vindt. Bijvoorbeeld: Wat is jouw favoriete kleding stuk? Wat zou je graag nog bij de collectie zien?

Reageer hieronder of stuur ons een bericht via social media.

Virgil en Gia & team BHB
#weareBHB

Persoonlijke voedingsschema's + coaching voor minder dan €2 per dag!