De gym gaat uitbreiden!

Ondanks het feit dat we al sinds maart gesloten zijn, zitten we niet stil. In de eerste week van dit jaar hebben we namelijk een contract getekend voor een nieuw gedeelte dat we bij onze huidige gym gaan betrekken!

Hieronder alvast een klein overzicht van de afgelopen jaren:

De eerst locatie waar we drie jaar geleden zijn begonnen was in totaal 80m2. Dit was inclusief ‘de gym’, de hal, het keukentje en twee toiletten. We hadden ongeveer 60m2 om in te trainen en er konden maximaal 6 personen mee doen per les.

Ons contract zou na 2 jaar verlopen en we wilde niet met 5 jaar verlengen. Door de lichte groei wilde we ook graag een grotere ruimte.

In januari 2019 zagen we een pand waar we perfect in zouden kunnen trainen. De hal stond vol met caravans en auto’s en was meer dan twee keer zo groot als het pand waarin we toen zaten.

Na de bezichtiging hakte we de knoop door: we gingen het doen!

#hardworkworks!

In maart 2019 was het dan zover. We gingen van 80m2 naar maar liefst 200 m2 gym! Dit was ook het moment om de naam aan te passen naar:

Building Healthy Bodies

De verhuizing was binnen een dag klaar! Alle materialen en matten hebben we binnen 12 uur verhuisd met behulp van een aantal leden. Dit betekende dat we maar ÊÊn dag dicht waren. De foto hierboven is tijdens de eerste week op onze nieuwe locatie. Ondanks dat het nog niet ingericht was, werd er gewoon door getraind. Iedereen was super enthousiast over de nieuwe locatie.

In de weken erna hebben we op zaterdag en zondag hard doorgewerkt om alles in te richten. In mei waren we zo goed als klaar en kon de nieuwe locatie officieel gevierd worden!


Er volgde in de zomer en de herfst wat aanpassingen hier en daar. Wat waren we trots op deze nieuwe locatie en de nieuwe ruimte. Niet alleen dat, maar wat zijn we in 2019 gegroeid. Niet alleen zijn wij als bedrijf en als coaches gegroeid maar ook ons leden bestand groeide enorm!

Het ging zo hard, dat we een nieuwe planning moesten gaan maken voor 2020. Een ledenstop voor de komende 3 jaar of..een groter pand. Dit terwijl we nog geen jaar in ons nieuwe pand zaten!

#hardworkworks

We hebben eind 2019 de lessen iets aangepast, meer spullen gekocht en de groepen iets groter gemaakt. Maar we waren vooral op zoek naar de oplossing om onze ledenstop te voorkomen.

In januari 2020 gingen we in gesprek met de eigenaar van het pand en of er mogelijkheden waren betreft uitbreiding. Tot onze verbazing zit er aansluitend aan onze huidige gym, een andere grote ruimte… en deze stond ‘leeg’.

Virgil kwam de eigenaar die dag toevallig tegen op locatie en kon het niet laten om direct even te kijken. Een paar weken later ondertekende we het contract voor deze geweldige ruimte waar we de komende jaren met alle huidige en nieuwe leden kunnen trainen!

650m2 erbij, vanaf juni 2020!

Mei 2020
Om het even samen te vatten: we behouden de huidige 200 m2, maar er komt 650 m2 bij!

Leuk feitje: de ruimte waarin je nu binnenkomt (entree), is zelfs net iets groter dan onze eerste locatie (The Barbell House) waarin we zijn begonnen.

We mochten deze maand al wat dingen opmeten deze week en de zaal is bijna helemaal leeg gehaald.

Officieel krijgen we 1 juni de sleutel! Dan kunnen we jullie de ruimte showen Ên zullen we updates posten over de progressie.

De planning voor juni: schilderen, kleedkamers bouwen, de vloer er leggen en het rek neer zetten.

Wordt vervolgd..!! #hardworkworks

Persoonlijke voedingsschema's + coaching voor minder dan â‚Ŧ2 per dag!