Banana Spring Rolls (smaken beter dan dat ze eruit zien)

Danique maakte dit recept rondom kerst en wij vroegen haar of ze het met ons wilde delen 🙂 Ze zien er misschien niet zo lekker uit op de foto, maar geloof ons…ze smaken heerlijk. Met deze bananen spring rolls maak je iedere zoetekauw blij.
Je kan ze in de pan bakken, maar heb je een airfryer? Dan kan dat ook!

Wat heb je nodig voor 4 kleine spring rolls?

  • 1 rijpe banaan
  • 4 rijstvellen
  • 1 eetlepel olijfolie of roomboter
  • topping zoals kokosrasp, pure chocolade of pindakaas (of verzin je eigen topping)

Bereidingswijze

  • Verwijder de schil van de banaan en snijd de banaan door de midden en vervolgens snijd je de banaan in de lengte ook door het midden. Je hebt nu 4 stukken banaan.
  • Voordat je een stukje banaan in een rijstvel rolt, houd je de rijstvellen even onder onder lauw water.
  • Extra: Voeg een topping toe zoals pindakaas of kokosrasp en rol de rijstvellen op.
  • Zet een koekenpan op het vuur samen met de olie of boter en bak de banaan spring rolls goudbruin aan iedere kant. Dit duurt in totaal zo’n 5-7 minuten. Het lekkerste is als iedere kant van de spring roll krokant is geworden van het bakken. Liever in de airfryer maken? Dat kan ook! Verwarm de airfryer voor op 200 graden en bak ze 12 minuten af.
  • Een klein beetje laten afkoelen, maar warm zijn ze het lekkerste!

Enjoy! #buildinghealthybodies

Meld je aan en start wanneer jij wil!