Dadel-choco-amandel repen

Deze repen zijn makkelijk en snel te maken, zonder dat je oven nodig hebt. Wel moet je even geduld hebben voordat je ze kan eten, want ze moeten ongeveer 2 uur opstijven in de koelkast.


Wat heb je nodig voor 15 repen:
-250 gram dadels
-20 gram cacaopoeder
-20 gram kokosolie 
-100 gram amandelen 
-50 gram geraspte kokos

Hoe maak je de repen:
Beleg een bakvorm met bakpapier. Wij hebben een standaard cakevorm gebruikt voor de perfecte formaat repen. Week de ontpitte dadels 5 minuten in kokendheet water. Giet ze goed af en maal ze in de keukenmachine met het cacaopoeder en de kokosolie tot een gladde massa. 

Hak de walnoten grof en roer samen met de geraspte kokos door de gladde dadelmassa. 
Doe het mengsel in de bakvorm, druk stevig aan en maak de bovenkant glad met de bolle kant van een lepel. 

Strooi wat geraspte kokos op de bovenkant en zet minstens twee uur in de koelkast om op te stijven. 

Til de choco-dadel-amandel repen aan het bakpapier uit de bakvorm en snijd in 15 reepjes. 

Macro’s per reep
Eiwitten: 2 gram
Koolhydraten: 13 gram
Vetten: 7 gram

Bewaren: Zeker twee weken in een goed afgesloten bak in de koelkast. 

#Builinghealthybodies #weareBHB

Persoonlijke voedingsschema's + coaching voor minder dan €2 per dag!