Rebecca’s BHB Milkshake
Lekker hoeft niet ingewikkeld te zijn. Rebecca maakte tussendoor even deze milkshake, precies in haar macro’s. Het enige wat je even van te voren moet doen, is de banaan in de vriezer leggen. De rest is binnen één minuut klaar!
Ingrediënten die Rebecca heeft gebruikt:
– 100-200 gram ingevroren banaan in schijfjes
– 50-70 gram kokosmelk
– 25 gram proteïne poeder, Rebecca gebruikte Vanille smaak
– klein beetje water
Bereiding:
Snijd een banaan in schijfjes en vries deze minimaal 2 uur in. Het is handig om de banaan in schijfjes in te vriezen als je het in de blender doet, een hele banaan gaat een stuk minder handig in de blender.
Daarna voeg je de kokosmelk toe, een schep van jou eigen proteïne poeder en een klein beetje water. Mengen maar en klaar!
Macro’s voor als je de BHB voedingsschema’s volgt:
Eiwitten: Proteïne poeder
Vetten: Kokosmelk
Koolhydraten: Banaan
*Kijk naar de hoeveelheden in je voedingsschema en gebruik meer of minder van de ingrediënten 🙂