Resultaten & reviews GYM

EXCUSES DON’T GET RESULTS

Annemieke

BHB GYM 2X P.W. TRAINEN:
Tijd voor een aanbeveling. In januari 2019 kwam ik bij Gia en Virgil. Diagnose: hernia en pijnpoli was mijn vooruitzicht. Verdrietig met het idee dat ik nu aan de medicijnen moest en niet meer lekker kom bewegen tipte mijn dochter me om naar Virgil en Gia te gaan. Geen moment spijt van gehad. Nu 4 maanden later voel ik mij super sterk, heb ik geen pijn in mijn rug en ben ik 10 kilo afgevallen. Ik voel me sterker en fitter en in tijden van minder discipline krijg ik stimulerende appjes, volhardende appjes en motiverende appjes.
Kortom: een aanrader! En ik ben echt super blij dat ik de stap gezet heb.
Thx!

Marco

BHB GYM 2X P.W. TRAINEN:
Een jaar geleden begonnen met sport en voedingsbegeleiding bij BHB.
In een jaar hebben zij bijgedragen aan het vinden van de verbeterde versie van mezelf. De voedingsbegeleiding en coaching zijn super, en je coach is per mail altijd bereikbaar als je vragen hebt.

Wanneer je de gym bezoekt kun je voor of na de training altijd vragen stellen over de voedingsbegeleiding. Echter durf ik te zeggen dat je hier online ook uitkomt. Zelf ben ik in 1 jaar getransformeerd van stevige jongeman naar een fitboy met een godenlichaam. Daarbij heb ik vooral geleerd hoe ik hier een duurzame levensstijl van moet maken en geen tijdelijk crashdieet. Ik had vroeger nooit durven dromen dat ik er zo fit uit had kunnen zien!

Over de BHB gym kan ik zeggen dat het de meest gezellige gym is die ik ooit heb gezocht. Je wordt niet afgemat in deze gym. Het gaat erom dat je fit wordt en na je workout je dag nog doorkomt. Mocht je om wat voor reden dan ook iets minder intensief kunnen trainen wordt hier rekening mee gehouden. De BHB gym waar iedereen even welkom is. jong oud, fit of nog niet fit. Dit komt mede door de sfeer die Virgil en Gia neerzetten maar zegt natuurlijk ook veel over de bezoekers van de gym.

Brenda

BHB GYM 2X P.W. TRAINEN:
Ik train nu iets langer dan een jaar bij deze toffe gym en ik kan zeggen dat het echt een aanrader is.
Toen ik begon met sporten bij the building healthy bodies voelde ik mij heel onzeker en was ik helemaal niet blij met mezelf. Maar nu na een tijd ben ik zo erg gegroeid. Ben veel zekerder geworden en voel me gelukkig in mijn eigen lichaam.
En dat dankzij 2 geweldige coaches. Ze halen het beste van je naar boven. Wat wil je bereiken? Wat is je doel? Heb je een blessure? Bijna alles is mogelijk.
Kom langs in de gym en maak kennis met deze geweldige gym en de coaches.

Eva

BHB GYM 2X P.W. TRAINEN:
Waar ik hiervoor altijd met tegenzin naar de sportschool ging en vaak mijn sportafspraken af zei, ga ik nu met veel plezier naar Building Healthy Bodies gym! Iedere keer staat er weer een andere leuke en uitdagende les voor ons klaar. Er hangt een gezellige sfeer, iedereen groet en kent elkaar en is onderdeel van de community. Virgil en Gia geven super goeie begeleiding en verliezen ons tijdens de oefeningen niet uit het oog. Altijd als ik naar huis ga weet ik dat ik écht alles heb gegeven en goed heb gesport. Toen ik net bij hun kwam sporten had ik totaal geen conditie, hier hielden ze rekening mee: de oefeningen waren op mij aangepast. Inmiddels sport ik gewoon met iedereen mee! 🙂 Zeker een aanrader!

Louella

BHB GYM 2X P.W. TRAINEN:
Twee maanden geleden begonnen bij Building Healthy Bodies. Inmiddels was ik alweer 1 1/2 jaar geleden bevallen van mijn jongste dus moest er toch echt weer aan gaan geloven en ging met enige tegenzin naar een proefles, denkende aan alle sportscholen waar ik voorheen heb getraind en mij eigenlijk nooit op mijn gemak heb gevoeld. Dit veranderde vrijwel meteen het moment dat ik de gym binnen stapte. Ik voelde me meteen welkom en de angst dat ik de rest niet kon bijhouden was ook totaal niet nodig. Lekker, intensief trainen op je eigen niveau! Onder begeleiding van 2 fantastische coaches. Je bent geen nummertje maar wordt echt gezien door niet alleen de coaches maar de hele community. Wat ik ook prettig vindt is dat als je je aanmeld voor een work-out ze ook echt op je rekenen, dus de smoesjes die ik voorheen had gaan nu niet meer op. Bizar hoe ik binnen korte tijd al verbetering merk in mijn kracht en kleding steeds leuker begint te staan! En misschien wel het belangrijkste; ik sport met plezier en ga voldaan naar huis! Kom het zelf maar ervaren tijdens een proefles, tot snel! 🙂

Renato

BHB GYM 2X P.W. TRAINEN:
Door het eetschema 3 maanden te volgen en door middel van de goede begeleiding van mijn coach, heb ik heel erg veel geleerd over hoe je goed eet en heb ik mijn doel bereikt.

Trainen in de gym bij BHB is altijd super gezellig en de mensen zijn vriendelijk en betrokken! Als je graag progressie in je sportprestaties en/of grote positieve veranderingen in je lichaam wilt zien en voelen, kan ik Building Healthy Bodies ten zeerste aanraden.

Koen

BHB GYM 2X P.W. TRAINEN:
Als je op zoek bent naar een gym waar je jezelf kan zijn, goede technieken kan leren en jezelf kan blijven verbeteren moet je hier zijn! Ik blijf mezelf ontwikkelen en daarnaast is het een gezellige community. Fijn om in kleine groepen te trainen en daarmee goede begeleiding te krijgen. Afwisselingen van de oefeningen is leuk en uitdagend. In geval van een blessure of beperking wordt er altijd meegedacht en indien mogelijk omheen gewerkt. No Excuses!

Shirley

BHB GYM 2X P.W. TRAINEN:
Ik sport sinds december bij Building Healthy Bodies en heb al zulke mooie resultaten. Het is een onwijs leuke sportschool iedereen is gelijk aan elkaar. Wat ook ontzettend leuk is dat je 1x in de zoveel tijd een PR zet zodat je je trainingen ook weer kan aanpassen qua gewicht! Ik ben heel erg te vrede ook met de begeleiding.. HET ZIJN ZULKE TOPPERS. ✌

Maarten

BHB GYM 2X P.W. TRAINEN:
Fijne sfeer goeie uitleg en zware maar leuke trainingen. Hier leer je pas echt wat crossfit is.

Joyce

BHB GYM 2X P.W. TRAINEN:
Super fijne sfeer, iedereen is welkom en wordt gerespecteerd. Oefeningen kunnen altijd worden aangepast. Er wordt goed gelet op techniek en als je iets niet weet nemen ze de tijd om je het uitleggen en voor te doen.

Jordi

BHB GYM 2X P.W. TRAINEN:
(door) Dik en dun, dat is niet alleen wat er binnen komt maar ook (en vooral) de steun die je ontvangt van de coaches! In plaats van perse de workout te doen hoe die geplanned is nemen de coaches de tijd om de workout op ieder individu aan te passen waar nodig. Ikzelf moet krachtig training doen voor mijn rug en The Barbell House helpt hier mij uitstekend bij! Ik raad iedereen aan om deze sportschool eens te bezoeken en te blijven bezoeken!

NAOMI

BHB GYM 2X P.W. TRAINEN:
Hele fijne coaching. Ik train er nu al bijna een jaar en heb het er nog steeds naar mijn zin. Zowel kracht als conditioning bieden zij aan en daar heb ik tot nu toe veel profijt aan gehad!

MONICA

BHB GYM 2X P.W. TRAINEN:
BHB GYM is een hele toffe gym die gerund wordt door twee professionele, ervaren toppers. Super begeleiding, waarbij de focus ligt op techniek en persoonlijke ontwikkeling. Kom een keer langs voor een proefles!

cerise

BHB GYM 2X P.W. TRAINEN:
Super trainers en een fijne sfeer voor zowel kracht- als conditietraining!

Let’s connect

Stuur ons een chat als je vragen hebt.

Stuur ons je vragen, opmerkingen, of je doelen en we beantwoorden je vraag binnen 24 uur.