Resultaten & reviews ONLINE

EXCUSES DON’T GET RESULTS

REBECCA

BHB ONLINE 24 WEKEN VOEDINGSCOACHING:
Heb net 12 weken gehad en zit nu in week 3 van de resterende 12 weken, en de begeleiding is echt top! Ik ben heel anders naar eten gaan kijken en ipv dat het een comfort was zie ik het nu als brandstof om beter te presteren in mijn crossfitbox. De begeleiding van Giacolina was en is echt top! Toen ik begon waren er veel die het zonde vonden, te duur en commentaar hadden dat we alsnog zelf moesten verzinnen wat we gingen eten. Maar die vrijheid vond ik juist zo fijn. Niet het idee hebben dat je aan een strikt dieet zit maar dat je binnen krijgt precies wat je lijf nodig heeft. En kan varieren met voedsel, heb vaak genoeg pannenkoeken voor ontbijt op� of die lekkere wentelteefjes na het trainen. Ik had niet verwacht om in 12 weken 10 kilo kwijt te raken en ben ook heel benieuwd wat de laatste 12 weken gaat brengen ��

INGRID

BHB ONLINE 12 WEKEN VOEDINGSCOACHING:
Ik heb de eerste 12 weken afgerond.
En ik ben zo blij met d resultaten, dat ik nog 12 weken doorga.
In het begin was het wat lastig, ik ben niet echt een keukenprinses en er zijn best veel dingen die ik niet echt lekker vind. Maar na een tijdje daar toch een draai in gevonden. In het weekend veel preppen, ik heb mezelf aangeleerd om altijd bakken in de koelkast te hebben met rijst, quinoa, pasta, broccoli, rul gebakken tartaar en pulled chicken. “s Avonds klaarmaken wat ik de volgende dag mee naar het werk wil nemen, en zo een beetje alles bij elkaar in doen. Beetje Sriracha erover en klaar.
Na de eerste 12 weken een kilo of 5/ 6 lichter ( inschatting, halverwege ging de weegschaal kapot heb ik een nieuwe aangeschaft). En een zichtbaar lager vetpercentage.
Al die tijd ben ik lekker blijven sporten (Crossfit), ging allemaal prima.
Natuurlijk wel eens genoten van iets lekkers, en ook wel een keer uit eten geweest, borreltje gehad, maar daarna altijd direct de draad weer opgepakt.
Kortom: aanrader!
En dat is precies de reden dat ik nog 12 weken doorga 🙂

MICHELLE

BHB ONLINE 12 WEKEN VOEDINGSCOACHING:
Na 2 maal 12 weken voedingsbegeleiding ontzettend veel geleerd over wat nu eigenlijk echt goede voeding is en vooral hoe dit toe te passen in combinatie met Crossfit. Giaco mina geeft ontzettend goede begeleiding waarin ze altijd positief blijft en goede tips geeft, echt een stok achter de deur om door te kunnen zetten wanneer het allemaal wat lastiger wordt. Een echte aanrader voor iedereen die meer uit zijn of haar lichaam wil halen!

angela

BHB ONLINE 12 WEKEN VOEDINGSCOACHING:
Eén van mijn beste keuzes uit 2018: een 12-weken-traject mét coaching volgen bij Building Healthy Bodies.

Als Crossfitter was mijn doel om vet te verliezen maar wel spiermassa te houden. De coaching hierin was top! De schema’s met macro’s zijn laagdrempelig en fijn om mee aan de slag te gaan. De tip om 2 weken voor de start proef te draaien werkte ook erg goed om te wennen. Virgil is naast een deskundige coach iemand met een positieve mindset die je door het traject heen blijft motiveren. Naast het traject delen Gia en Virgil ook leuke-, deskundige-, behulpzame- posts op hun social-kanalen. Na 12 weken een nieuwe levensstijl qua voeding aangeleerd met mooie resultaten!

Bij nieuwe doelen zou ik zonder twijfel weer een traject aangaan bij Building Healthy Bodies!

ellis

BHB ONLINE 24 WEKEN VOEDINGSCOACHING:
Om het roer écht om te gooien, heb ik gekozen voor 24-weken begeleiding bij Building Healthy Bodies. Na een jaar Crossfit te hebben gedaan, wilde ik graag ook het voeding stuk goed aanpakken. Mijn doel was om 10kg af te vallen en te leren wat gezond eten nou precies is. Ik wilde geen dieet, maar een nieuwe manier van leven aanleren en dat is precies wat ik de afgelopen 21 weken heb gedaan. Ik ben nu 8kg kwijt en met nog 3 weken te gaan, heb ik er alle vertrouwen in dat ik de 10kg ga halen. Virgil is altijd bereikbaar, enorm positief en motiverend. Hij (en ook Gia!) heeft me via mails, feitjes, weetjes en motiverende boodschappen doen inzien hoe je op een andere manier naar eten kan kijken. Het heeft mijn leven veranderd. Dank!!

Karlijn

BHB ONLINE 12 WEKEN VOEDINGSCOACHING:
Professionele voedingsbegeleiding! Als doel gehad om sterker te worden. En als bijkomstigheid ook nog wat extra kilo’s afgevallen. Gia is zeer deskundig in wat ze doet. Je kunt met alle vragen bij ze terecht, ook wanneer je soms buiten de deur eet of bijzondere dagjes uit hebt. Zeker een aanrader om mee aan de slag te gaan. Dankjewel! 💪 ‍♀️

KIM

BHB ONLINE 12 WEKEN VOEDINGSCOACHING:
12 weken begeleiding gevolgd. Met macro’s werken op deze manier werkte voor mij echt. Mooie resultaten behaald en top begeleiding gehad! Een aanrader als je zelf positief en discipline bezit💪😃

Patricia

BHB ONLINE 12 WEKEN VOEDINGSCOACHING:
Afgelopen 12 weken heb ik voedingsbegeleiding van Gia gehad. Mijn doel? Net die paar kilo extra afvallen door vet te verbranden en spiermassa op te bouwen. Dit is geen gemakkelijk doel en in combinatie met een druk leven (gezin, baan, sport) best een uitdaging. De voedingsschema’s die je krijgt, de uitleg & tips hebben voor mij heel erg goed gewerkt. Het is even wennen, maar nu kan ik echt zeggen dat het een nieuwe levensstijl is geworden. Gia heeft me erg goed bijgestaan in de moeilijke momenten door middel van tips, ervaringsverhalen en motivatie video’s. Daarnaast heeft ze me begeleid tijdens de feestdagen, waardoor ik zelfs in die weken cm’s ben kwijt geraakt! Heb je 100% de motivatie om je doelen te behalen, schakel dan zeker BHB in!

Let’s connect

Stuur ons een chat als je vragen hebt.

Stuur ons je vragen, opmerkingen, of je doelen en we beantwoorden je vraag binnen 24 uur.