Resultaten & reviews

EXCUSES DON’T GET RESULTS

angela

BHB ONLINE 12 WEKEN VOEDINGSCOACHING:
Eén van mijn beste keuzes uit 2018: een 12-weken-traject mét coaching volgen bij Building Healthy Bodies.

Als Crossfitter was mijn doel om vet te verliezen maar wel spiermassa te houden. De coaching hierin was top! De schema’s met macro’s zijn laagdrempelig en fijn om mee aan de slag te gaan. De tip om 2 weken voor de start proef te draaien werkte ook erg goed om te wennen. Virgil is naast een deskundige coach iemand met een positieve mindset die je door het traject heen blijft motiveren. Naast het traject delen Gia en Virgil ook leuke-, deskundige-, behulpzame- posts op hun social-kanalen. Na 12 weken een nieuwe levensstijl qua voeding aangeleerd met mooie resultaten!

Bij nieuwe doelen zou ik zonder twijfel weer een traject aangaan bij Building Healthy Bodies!

Jordi

BHB GYM 2X P.W. TRAINEN:
(door) Dik en dun, dat is niet alleen wat er binnen komt maar ook (en vooral) de steun die je ontvangt van de coaches! In plaats van perse de workout te doen hoe die geplanned is nemen de coaches de tijd om de workout op ieder individu aan te passen waar nodig. Ikzelf moet krachtig training doen voor mijn rug en The Barbell House helpt hier mij uitstekend bij! Ik raad iedereen aan om deze sportschool eens te bezoeken en te blijven bezoeken!

Karlijn

BHB ONLINE 12 WEKEN VOEDINGSCOACHING:
Professionele voedingsbegeleiding! Als doel gehad om sterker te worden. En als bijkomstigheid ook nog wat extra kilo’s afgevallen. Gia is zeer deskundig in wat ze doet. Je kunt met alle vragen bij ze terecht, ook wanneer je soms buiten de deur eet of bijzondere dagjes uit hebt. Zeker een aanrader om mee aan de slag te gaan. Dankjewel! 💪 ‍♀️

KIM

BHB ONLINE 12 WEKEN VOEDINGSCOACHING:
12 weken begeleiding gevolgd. Met macro’s werken op deze manier werkte voor mij echt. Mooie resultaten behaald en top begeleiding gehad! Een aanrader als je zelf positief en discipline bezit💪😃

NAOMI

BHB GYM 2X P.W. TRAINEN:
Hele fijne coaching. Ik train er nu al bijna een jaar en heb het er nog steeds naar mijn zin. Zowel kracht als conditioning bieden zij aan en daar heb ik tot nu toe veel profijt aan gehad!

MONICA

BHB GYM 2X P.W. TRAINEN:
BHB GYM is een hele toffe gym die gerund wordt door twee professionele, ervaren toppers. Super begeleiding, waarbij de focus ligt op techniek en persoonlijke ontwikkeling. Kom een keer langs voor een proefles!

cerise

BHB GYM 2X P.W. TRAINEN:
Super trainers en een fijne sfeer voor zowel kracht- als conditietraining!

Let’s connect

Stuur ons een chat als je vragen hebt.

Stuur ons je vragen, opmerkingen, of je doelen en we beantwoorden je vraag binnen 24 uur.