‘-21 kilo en geen eet “stress” meer’

 

Welke uiterlijke veranderingen merk je na afgelopen 12 weken?
Allereerst de omvang van m’n lijf! Zo veel centimers al kwijt! Daarnaast ook m’n huid, weinig tot geen “gedoe” op m’n huid. (lees puistjes of vlekken) gezonde kleur en geen overdreven rode wangen.

Welke innerlijke veranderingen merk je na afgelopen 12 weken?
Rust!! Ik vertrouw volledig op het advies van jullie en hoef me niet meer druk te maken om wat wel kan en wat niet en vooral WAAROM! Ik ben iemand die graag wil weten waarom iets wel en waarom iets niet handig is. Ook slaap ik lekkerder(zover dat lukt met een 3.5 en 8 maanden oude kids hahah)

Welke kwaaltjes zijn verminderd?
Vermoeidheid is weg(het futloos voelen, lege vermoeidheid ken ik niet meer!) ook poepen is geen enkel probleem meer altijd een top drol hahaha. Mijn spieren voelen ook beter(geen rusteloze benen meer gehad bijvoorbeeld). Ook heb ik tijdens het sporten het idee dat m’n longen het beter doen op m’n nieuwe leefstijl.

Hoe is je levensstijl verandert afgelopen 12 weken?
Totaaaaaal veranderd, geen eet “stress” meer, geen cravings meer (wat echt een feest is!!!) fitter gevoel en hoewel ik geen streef gewicht heb om naar toe te werken ben ik 21kg kwijt en is me dus duidelijk geworden dat m’n lijf en hoofd de onzin hiervoor niet nodig hebben gehad en dit het is voor mij.

Hoe ga je dit doorzetten in de komende maanden?
Veel mensen vragen mij tot wanneer dit loopt en zeggen vaak dingen als ‘nu niet meer stoppen he?!’ en ik kan alleen maar antwoorden met voor altijd en waarmee stoppen? Het is voor mij een leefstijl verandering geweest en waarom zou ik terug gaan naar iets waar ik me belabberd bij voelde.

Persoonlijke voedingsschema's + coaching voor minder dan €2 per dag!