‘Hoe het dieet mij bevalt? Kort gezegd: Awesome!’

Zoals beloofd zou ik nog even terug komen op hoe het dieet mij bevalt. Kort gezegd: Awesome.
  • In de bijlage de voor- en na foto van de LSM challenge. Ik zie verschil :D, vooral in mijn lichaamshouding (een stuk trotser). Leonie zegt dat zij vooral ziet dat ik op de rechterfoto gestopt ben met lachen :โ€™). Maar laat dat geen indicatie zijn wat ik van mijn nieuwe levensstijl vind, ik voel me er goed bij.
  • Ik merk dat ook mijn darmen (ivm Crohn) rustig zijn en vooral als ik bottenboullion drink erg blij zijn zelfs, who would have thought..
  • Qua sport doe ik 2x in de week 2 uur Survivalrun en in t weekend 1x krachttraining van wisselende spiergroepen. Ik merk dat ik ook tijdens sport echt veel energie heb op het dieet van de diertjes vanย schotsehooglanders.nl.
  • Wat betreft mijn eigen gewicht. Die heb ik vanaf 1 oktober gewogen en blijft rond de 81,5kg hangen, wellicht tijd om te switchen naar de volgende stap in het dieet om meer spiermassa te kweken?
  • Wat de LSMย  (lifestylemovement) mij in elk geval heeft gegeven (ook al in de app gezegd) is kennismaking met discipline. Zellef doen. Dank daarvoor.

 

Tot zover mijn voortgang, wij zijn na een weekje rust op 1 november weer met onze eigen volgende BHB challenge begonnen van 7 weken (en dan rond de kerst weer even deloaden). Daarna doen we zeker weer met met de nieuwe ronde van de BHBLIFESTYLEMOVEMENT!

Persoonlijke voedingsschema's + coaching voor minder dan โ‚ฌ2 per dag!