Na een 1,5 jaar met up & downs privé als op de weegschaal nu 13 kilo afgevallen

‘Augustus 2021 Hier begon mijn BHB journey! Nu, januari 2023 schrijf ik dit heel trots en ik ben nog niet klaar! Na meerdere afval pogingen en geen gewenste resultaten besloot ik me aan te sluiten bij Gia & Virgil. Ik tikte bijna de 90 kilo aan, en met mijn lengte 1.61 ben je bij net zo breed als lang dan

Het roer moest gewoon om, ik ben altijd bezig geweest met goeie voeding maar na de kinderen en 4 miskramen vlogen de kilo’s eraan en kreeg ze moeilijk af. Ja 2 á 3 kilo ging wel, maar erna stond de weegschaal stil. Na een 1,5 jaar met up & downs privé als op de weegschaal nu 13 kilo afgevallen. En de weegschaal staat inderdaad stil! Wat niet stil staat zijn de centimeters. En ook op mijn foto’s zie je mega verschil.

Ik ben enorm trots dat ik dit met mijn 45 jaar bereikt heb. Ik ga nog meters maken en ben er voorgezegd nog niet. Ik wil nog maar een gezond BMI. Dat zal nog zo een 5 á 7 kilo zijn. Ik heb de tijd en het is zeker geen wedstrijd.

Al mijn credits gaan naar Gia & Virgil, echt mega bedankt met deze inzichten. Wat er in 10 jaar aankomt gaat er zeker niet in 10 weken niet af. Dit heeft tijd nodig. En die tijd heb ik. In mijn gesprek vandaag weer met Gia, besef ik me, dat mega honger aanvallen ( food cravings ) er al lang niet meer zijn. Heb er een positieve mindset door gekregen en ondanks dat ik ook wel eens een griepje heb, is deze vele malen minder als in mijn omgeving. Ik knap snel op. En zit in een mega goed ritme.

Ik slaap beter, houd me aan 21.00-06.00 ritme. Dat helpt als je een drukke baan hebt, en een druk gezin. ( lees 2 kids met ADHD ). Wat me ook enorm geholpen heeft, is dat ik mijn eerst foto heb uitgeprint in mijn badkamer heb gehangen. Iedere dag weer een goeie reden om er voor te gaan!

Gia & Virgil, ik hoop jullie dit of zeker volgend jaar te kunnen ontmoeten in Oostenrijk, Om nog meer tips & tools te kunnen bespreken.

Thanks guys, liefs Carien’

Persoonlijke voedingsschema's + coaching voor minder dan €2 per dag!