Kleine veranderingen, groot resultaat

Iedereen is anders en heeft een andere levensstijl. Daarom geven we in de coaching vooral 1 op 1 advies om bepaalde voedingsmiddelen juist wel of juist niet te eten.Toch kunnen we wat algemene adviezen geven, zodat je al wat stappen kan maken in je voeding zonder een ‘dieet’ te volgen.

Producten die geen enkel positief effect hebben op onze gezondheid zijn:

  • geraffineerde suikers
  • E-nummers
  • allerlei plantaardige oliën

De bovengenoemde ‘producten’ zijn (deels) oorzaken van de heersde obesitaspandemie en veroorzaken een uitgebreide lijst van reguliere ziekten, waaronder depressie, chronische ontstekingen en diabetes.

Probeer een bewerkt, ongezond product te vervangen, met een ‘whole food’, dat niet (zo min mogelijk) bewerkt is.

Wit brood, cerals, ontbijtgranen, koekjes, ontbijtkoek, croissantjes, snoep, margarine en vruchtensappen of chocolademelk en yogi, zijn allemaal voedingsarme producten waar je lichaam zich niet mee kan voeden.

*Disclaimer: Natuurlijk kan je af en toe gezellig met vrienden/vriendinnen op stap en wat ongezonder eten, maar we hebben het hier vooral over de alledaagse dag en we willen je bewust maken van het feit dat het belangrijk is om hier aandacht aan te besteden.

Besef je goed, dat deze producten wanneer deze in grote hoeveelheden worden geconsumeerd, op lange termijn een negatief effect hebben op je gezondheid.

Heb je interesse in onze holistische aanpak om je voeding en je levensstijl te verbeteren? Stuur ons een bericht en wellicht start je samen met anderen met de 1e van de volgende maand! Ga naar www.BHBonline.nl voor meer info. Berichten mogen naar Gia via 0623396569 of via instagram en/of Facebook.

Persoonlijke voedingsschema's + coaching voor minder dan €2 per dag!